De producten van Van Viegen Zonwering in Veenendaal

In het zonnetje zitten is heerlijk, maar zon kan soms ook best lastig zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld niet meer uw favoriete tv-programma kijken omdat de zon op het scherm reflecteert. Of u kijkt met uw ogen te veel tegen de zon in als u in de tuin zit. Bovendien verkleuren uw meubels door de zonnestralen. Van Viegen Zonwering heeft voor elk huis en elke tuin in de regio Veenendaal een passende optie. Kies bijvoorbeeld rolluiken of uitvalschermen voor buitenshuis of lamellen of rolgordijnen voor in de kamer. Er is altijd een product dat bij uw wensen past.

Zonwering op maat

Van Viegen Zonwering houdt rekening met uw wensen en stijl. Wilt u de zonwering met een koord bedienen of liever elektrisch met een afstandsbediening? Heeft u het liefst kunststof, aluminium of hout? Gaat u voor een transparante look of wordt u vrolijk van een kleurtje? Bij onze zonweringen en raamdecoraties zijn verschillende bedieningsmogelijkheden, materialen, kleuren en designs mogelijk.
Voor buitenzonwering zijn wij leverancier van onder andere de merken:

• Allround Zonwering
• Sunmaster
• Lakal

Voor raamdecoratie zijn wij leverancier van onder andere de merken:
• B&C
• Multisol
• Zonnelux
• Velux (dakvensters)

Voor horren zijn wij leverancier van het merk Unilux.

Behalve een grote keuze in merken, kleuren en materialen kiest u bij ons ook voor verschillende afmetingen. Laat uw zonwering op maat maken door Van Viegen Zonwering. Als u een afspraak maakt, komen we bij u langs om alles op te meten.

Afspraak maken

Zonwering voor buiten


Knikarmschermen
De knikarmschermen van Van Viegen Zonwering zorgen ervoor dat de temperatuur onder het scherm en binnenshuis aangenaam blijft. De schermen zijn bovendien perfect voor situaties waar u onder de zonwering door wilt lopen of een ruimte wilt creëren voor een zitplaats. Met onze knikarmschermen creëert u een heerlijk plekje in de schaduw.

Uitvalschermen
Een uitvalscherm is ideaal als u wel de warme zonnestralen wilt tegenhouden, maar vanuit de kamer nog vrij uitzicht naar buiten wilt houden. Dit type zonwering is zeer geschikt voor ramen waar weinig doorloop plaatsvindt. Denk bijvoorbeeld aan uw zijtuin of uw appartement op de tweede verdieping. Als u het liefst wel een bepaalde doorloophoogte wilt behouden, kies dan voor een uitvalscherm met glijarm. Dit type zonwering is ideaal voor uw terras.

Screens
Dit type vlakhangende zonwering weert warmte en fel zonlicht. Zo behoudt u altijd een aangename temperatuur in huis. Door de verticale geleidingsprofielen neemt een screen geen ruimte in beslag, u kunt er buiten gewoon langslopen. Daarnaast hebben deze schermen een hoge windvastheid.  Wilt u ervoor zorgen dat het doek van uw screen niet meer opwaait? Kies dan voor de toepassing van een Rits- of Zipscreen. Dit systeem verhoogt de windvastheid van het scherm nog meer. Andere voordelen zijn dat onderdelen niet meer hinderlijk zullen rammelen en de zonwering een langere levensduur heeft.

Markiezen
Markiezen misstaan onder geen enkele gevel. Behalve dat ze een prachtige luifel hebben, zijn de zijkanten van dit type zonwering ook bekleed. Hiermee wordt voorkomen dat de zon aan de zijkant langs de zonwering piept. Markiezen zijn een uitstekende optie voor het beschaduwen van uw raam of terras. U bedient de zonwering met een koord, maar een elektronische bediening behoort ook tot de mogelijkheden.

Buitenjaloezieën
Buitenjaloezieën zijn makkelijk en efficiënt in gebruik. Met deze zonwering is de temperatuur en de lichtinval goed te reguleren. In de zomer blijft het binnen koel en in de winter houden de lamellen de warmte tegen. Met het instellen van de lamellen bepaalt u zelf het zicht naar buiten en de hoeveelheid zonlicht dat naar binnen schijnt.

Rolluiken
Met rolluiken van Van Viegen Zonwering in Veenendaal regelt u de binnenvallende lichtval, de hoeveelheid warmte in de kamer en de mate van frisse lucht. Daarnaast beperkt u met rolluiken geluiden van buiten en kan er niet meer naar binnen worden gekeken. Een multifunctionele zonwering.

Zonwering voor binnen


Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn zeer multifunctioneel, waardoor u zelf de gewenste sfeer in huis creëert. Duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof, een ondoorzichtige en doorzichtige laag. Door de lagen stof langs elkaar heen te schuiven, kiest u zelf hoeveel licht u doorlaat of hoeveel inkijk u heeft. 


Verticale lamelgordijnen
Verticale lamelgordijnen zijn tijdloos en een sfeervolle oplossing voor in huis. Door de keuze uit verschillende kleuren en materialen zijn verticale lamelgordijnen een verlengde van uw interieur. Met dit type zonwering bepaalt u zelf de mate van lichtinval en inkijk, terwijl u een vrij uitzicht behoudt. 


Rolgordijnen
Rolgordijnen nemen weinig ruimte in. Daarnaast kunt u de gordijnen op elk gewenst niveau uitrollen: het gordijn helemaal uithangen voor geen inkijk en zonlicht, of halverwege zodat u toch nog iets naar buiten kunt kijken en het zonlicht op de vensterbank schijnt. Kies voor een verduisterend rolgordijn of juist een rolgordijn dat nog zonlicht doorlaat. Rolgordijnen zijn bij Van Viegen Zonwering verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en designs, zodat ze altijd aan uw smaak en stijl zijn aan te passen. 


Horizontale jaloezieën
Horizontale jaloezieën geven de ruimte een strakke uitstraling. Kies voor een mooie kleur en u brengt meteen meer sfeer in huis. Horizontale jaloezieën beschermen tegen fel zonlicht en geven u meer privacy. Een laag ochtendzonnetje in de kamer? Laat de horizontale jaloezieën halverwege het raam zakken en draai ze meer of minder open. U speelt als het ware met licht. Staat ’s middags de zon vol op het huis? Laat de horizontale jaloezieën dan helemaal zakken en draai de horizontale jaloezieën dicht. Met horizontale jaloezieën kunt u alle kanten op.

Horren

Een lekker zonnetje in de tuin. U zet de deuren en ramen van uw woning wagenwijd open om het huis door te luchten. Maar met open ramen en deuren krijgt u ook insecten, spinnen en andere diertjes binnen. Van Viegen Zonwering heeft diverse horren om beestjes daar te laten waar ze horen: buiten. Kies uit vaste rolhordeuren en rolhorramen. Alle horren worden op maat gemaakt om kieren te voorkomen.

Van Viegen Zonwering
Weegbree 38 
3903GT Veenendaal, 

KvK: 30100852

Privacy Policy

Maandag 08:30 - 18:00

Dinsdag 08:30 - 18:00

Woensdag 08:30 - 18:00

Donderdag 08:30 - 18:00

Vrijdag 08:30 - 18:00

Zaterdag 10:00 - 17:00

Zondag Gesloten

T:  0318-52 73 25

E:  info@vanviegenzonwering.nl

Bezoek onze showroom op afspraak