een plek onder de zon

De producten van Van Viegen Zonwering in Veenendaal

In het zonnetje zitten is heerlijk, maar zon kan soms ook best lastig zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld niet meer uw favoriete tv-programma kijken omdat de zon op het scherm reflecteert. Of u kijkt met uw ogen te veel tegen de zon in als u in de tuin zit. Bovendien verkleuren uw meubels door de zonnestralen. Van Viegen Zonwering heeft voor elk huis en elke tuin in de regio Veenendaal een passende optie. Kies bijvoorbeeld rolluiken of uitvalschermen voor buitenshuis of lamellen of rolgordijnen voor in de kamer. Er is altijd een product dat bij uw wensen past.

Zonwering op maat

Van Viegen Zonwering houdt rekening met uw wensen en stijl. Wilt u de zonwering met een koord bedienen of liever elektrisch met een afstandsbediening? Heeft u het liefst kunststof, aluminium of hout? Gaat u voor een transparante look of wordt u vrolijk van een kleurtje? Bij onze zonweringen en raamdecoraties zijn verschillende bedieningsmogelijkheden, materialen, kleuren en designs mogelijk.
Voor buitenzonwering zijn wij leverancier van onder andere de merken:

• Allround Zonwering

• Sunmaster

• Lakal 

• Husol Zonwering


Voor raamdecoratie zijn wij leverancier van onder andere de merken:
• B&C
• Multisol
• Zonnelux
• Velux (dakvensters)

Voor horren zijn wij leverancier van het merk Unilux.

Behalve een grote keuze in merken, kleuren en materialen kiest u bij ons ook voor verschillende afmetingen. Laat uw zonwering op maat maken door Van Viegen Zonwering. Als u een afspraak maakt, komen we bij u langs om alles op te meten.
Afspraak maken

Zonwering voor buiten

Knikarmschermen

De knikarmschermen van Van Viegen Zonwering zorgen ervoor dat de temperatuur onder het scherm en binnenshuis aangenaam blijft. Perfect voor situaties waar u ruimte wilt creëren voor een zitplaats in de schaduw. 

Uitvalschermen

Een uitvalscherm is ideaal als u wel de warme zonnestralen wilt tegenhouden, maar vanuit de kamer nog vrij uitzicht naar buiten wilt houden. Dit type zonwering is zeer geschikt voor ramen waar weinig doorloop plaatsvindt.

Screens

Dit type vlakhangende zonwering weert warmte en fel zonlicht. Door de verticale geleidingsprofielen neemt een screen geen ruimte in beslag. 

Markiezen

Markiezen hebben een prachtige luifel en ook de zijkanten van deze zonwering zijn bekleed: hiermee wordt voorkomen dat de zon aan de zijkant langs de zonwering piept. 

Rolluiken

Met rolluiken regelt u de binnenvallende lichtval, de hoeveelheid warmte in de kamer en de mate van frisse lucht. Ook beperkt u hiermee geluiden van buiten en kan er niet meer naar binnen worden gekeken. 

Buitenjaloezieën

Met buitenjaloezieën blijft het in de zomer binnen koel en in de winter houden de lamellen de warmte binnen. U bepaalt zelf het zicht naar buiten en de hoeveelheid zonlicht dat naar binnen schijnt.

Raamdecoratie

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof, een ondoorzichtige en doorzichtige laag. Door de lagen stof langs elkaar heen te schuiven, kiest u zelf hoeveel licht u doorlaat of hoeveel inkijk u heeft.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn bij Van Viegen Zonwering verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en designs, zodat ze altijd aan uw smaak en stijl zijn aan te passen.

Verticale lamelgordijnen

Verticale lamelgordijnen zijn tijdloos en een sfeervolle oplossing voor in huis. Door de keuze uit verschillende kleuren en materialen zijn verticale lamelgordijnen een verlengde van uw interieur.

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën geven de ruimte een strakke uitstraling. Kies voor een mooie kleur en u brengt meteen meer sfeer in huis, met meer privacy!

Zonwering voor binnen bestellen

Horren

Van Viegen Zonwering heeft diverse horren om beestjes daar te laten waar ze horen: buiten. Kies uit vaste rolhordeuren en rolhorramen. Alle horren worden op maat gemaakt om kieren te voorkomen.

Horren bestellen